Supe si ciorbe,bors de...
Ciorba de rosii cu carne
Reteta romaneasca..

Ingrediente: 500g rasol de vitel fara os
3-4 ardei rosii
300g fasole pastai galbena
1 kg rosii
2 morcovi
o telina
2 cepe rosii
sare
o legatura patrunjel
1.Se pune pentru inceput sa fiarba rasolul de vitel in 2 litri de apa.Se adauga o lingurita de sare si se curata de spuma in momentul cand aceasta incepe sa fiarba.
2.Se curata intre timp ceapa,fasolea pastai,morcovii si telina si se pun sa fiarba impreuna cu rasolul.Se acopera si se fierb la foc mediu.
3.Rosiile si ardeii se spala,se curata si se oparesc.Se paseaza apoi cu blenderul.Se trec prin sita si se dau in clocot separat.
4.Dupa ce au fiert atat carnea cat si legumele,se scot in sita.Carnea se taie cubulete si se pune inapoi in zeama in care a fiert,alaturi de pastai.Se adauga pasta de rosii si ardei.Se serveste ornata cu patrunjel verde.
Read More