BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

GoodCook

Background:
More Website Templates @ TemplateMonster.com - September 26, 2011!

Supe si ciorbe,bors de...

Bors de perisoare

Reteta romaneasca..

Ingrediente: 500 ml bors,400g carne tocata,o ceapa alba,1-2 fire ceapa verde,o legatura marar,o lg orez,un ou, sare,piper,un ardei verde,2 morcovi,o telina mica,1-2 linguri ulei

Mod de preparare:Se curata legumele.Se dau pe razatoarea mica si se innabusa in sucul propriu 2-3min.Se adauga aprox 2 litri de apa fiarta si se lasa sa clocoteasca.Separat,se taie ceapa si se caleste intr-o lingura de ulei.Se spala si se toaca verdeata si dupa ce s-a racit ceapa,se adauga ambele peste carnea tocata.Se alege si se spala orezul,se pune in bol,se adauga oul si se condimenteaza cu sare si piper.Se amesteca bine compozitia de carne pana se leaga.Se formeaza perisoarele,se pun in zeama sa fiarba ,se ia spuma si se acopera.la final,se adauga borsul fiert si se serveste ornata cu fire de ceapa verde tocata marunt.

Read More

Ultimele retete adaugate

Ciorba de rosii cu carne

portii:4-6

preparare:30min

fierbere:80min

Read More
Ciorba de legume cu smantana

portii:4-6

preparare:30min

fierbere:60min

Read More
Supa de ciuperci cu taietei

portii:4-6

preparare:30min

fierbere:80min

Read More
Ciorba "rosie" de perisoare

portii:4-6

preparare:30min

fierbere:80min

Read More

Retete noi/New Recipes

Muschi de vita in foietaj

portii:4 preparare:40min coacere:40min

Read More
Sandvisuri picante

portii:4 preparare: 30min.

Read More
Gratarul tau e incins?Prepara o ceafa fragezita

Vara este lunga? Iti doresti sa stai in aer liber si sa pregatesti gratare delicioase alaturi de cei dragi?Incearca aceasta reteta.

Read More